Hallo, wat fijn dat je deze website bezoekt!
Mijn naam is Vanessa Raeyen en ik ben de oprichtster van Zirla. De naam is een samenstelling van Zi- en -rla, die refereren naar de plaats waar ik ben opgegroeid (Zichem) en de plaats waar ik nu woon (Berlaar). Het feit dat de letter Z mijn favoriete letter uit het alfabet is (geen idee waarom maar het is zo) heeft ook wel geholpen in het kiezen van de naam.
Naast het maken van illustraties zorg ik voor de uitwerking van concept, drukwerk en visuele branding. Dit zowel voor ondernemingen als particulieren. In de webshop kan je nog enkele aardigheidjes vinden die je naar eigen smaak kan personaliseren.

Zirla gaat voluit voor eigenheid en persoonlijkheid

Opgaan in de massa of toch liever iets onderscheidend? Trends zijn leuk om te volgen maar uiteindelijk gaan ze weer voorbij. Jij blijft.
Jij verdient iets dat echt bij jou, je verhaal en je waarde past. Geef jezelf, je onderneming of iemand anders een uniek ontwerp cadeau, want je bent het waard! (dankuwel L’Oréal om deze zin voor iedereen te verpesten :-p)
Met een voorliefde voor authentieke persoonlijkheden en ondernemingen (jij bent gegarandeerd minstens één van de twee) en bijna 2 decennia -you can call me ‘bomma’- aan ervaring in grafisch ontwerp en illustratie maak ik voor jou een passend ontwerp.

Sterke basis

Een goed concept vormt een stevige basis. Wanneer je vanuit een goede basis kan vertrekken wordt alles makkelijker. Voor particulieren werk ik met bestaande templates en voorbeelden maar het is ook mogelijk om alles volledig te laten personaliseren. Hiervoor wordt eerst een voorstel gemaakt met ruwe schetsen zodat je zeker bent van de juiste richting. Hetzelfde geldt voor ondernemingen, er wordt eerst een voorstel gedaan en de uiteindelijke uitwerking start pas wanneer je je helemaal goed voelt bij de voorstellen.
muursticker met portretillustratie

Flexibel

De ontwerpen worden vectorieel opgemaakt, dat wil zeggen dat er belachelijk veel mogelijkheden zijn naar eindprodukt toe. Je kan een vectorbestand eindeloos groot maken, een pluspunt dat fotobestanden (pixelbestanden) niet hebben. In de webshop kan je vooral prints bestellen maar eigenlijk is alles mogelijk: autobestickering/textiel/gravures

Digitaal/Handmatig

Meestal wordt er digitaal gewerkt maar handmatige technieken (of een combinatie van digitaal en handmatig) zijn ook zeker mogelijk. Ligt eraan wat juist de bedoeling is. 🙂