Hallo, wat fijn dat je deze website bezoekt!

Mijn naam is Vanessa Raeyen en ik ben de oprichtster van Zirla. De naam is een samenstelling van Zi- en -rla, die refereren naar de plaats waar ik ben opgegroeid (Zichem) en de plaats waar ik nu woon (Berlaar). Het feit dat de letter Z mijn favoriete letter uit het alfabet is heeft ook wel geholpen in het kiezen van de naam ☺️.

Naast illustraties zorg ik voor de uitwerking van concept, drukwerk en visuele branding. Dit zowel voor ondernemingen als particulieren.

 

Zirla gaat voluit voor eigenheid

Trends zijn leuk om te volgen maar uiteindelijk gaan ze weer voorbij. Jij blijft.
Jij verdient iets dat echt bij jou, je verhaal en je waarde past. Geef jezelf, je onderneming of iemand anders een uniek ontwerp cadeau, want je bent het waard! (dankuwel L’Oréal om deze zin voor iedereen te verpesten :-p)

Met een voorliefde voor authentieke persoonlijkheden en ondernemingen (jij bent gegarandeerd minstens één van de twee) en bijna 2 decennia -you can call me ‘bomma’- aan ervaring in grafisch ontwerp maak ik voor jou een passend ontwerp.

Sterke basis

Een goed concept vormt een stevige basis. Wanneer je vanuit een goede basis kan vertrekken wordt alles makkelijker.

Soms vertrek ik vanuit eigen templates en voorbeelden maar het is ook mogelijk om iets volledig nieuw te laten maken. Hiervoor wordt eerst een voorstel gemaakt met ruwe schetsen zodat je zeker bent van de juiste richting.

muursticker met portretillustratie

Flexibel

De ontwerpen worden vectorieel opgemaakt, dat wil zeggen dat er enorm veel mogelijkheden zijn naar eindprodukt toe. Je kan een vectorbestand eindeloos groot maken, een pluspunt dat fotobestanden (pixelbestanden) niet hebben.

Digitaal/Handmatig

Meestal wordt er digitaal gewerkt maar handmatige technieken (of een combinatie van digitaal en handmatig) zijn ook zeker mogelijk.