Weest welgekomen!

 

Koffietje?

Hoi! Ik ben Vanessa Raeyen van Zirla en ik maak illustraties en grafisch ontwerp op maat.  Voor ondernemingen werk ik steeds vanuit een weloverwogen concept dat resulteert in een uniek ontwerp. Een ontwerp dat bovendien ook kan hergebruikt worden (al dan niet aangepast) in meerdere toepassingen waaronder social media, merchandise, prints, drukwerk en noem maar op. Voor particulieren maak ik vooral ontwerp ter ere van een speciale gebeurtenis (geboorte, jubileum, huwelijk, verjaardag,…) Maar ook wie graag een eigen&aardig kaartje of print wil hebben, kan bij mij terecht.

Eigen&aardig

Je kan de woorden apart bekijken of samen. ‘Eigen’ staat voor eigenheid, jezelf zijn, wat jou uniek maakt.

Aardig staat dan weer voor een toffe, leuke, aangename vibe en liefst ‘aardig’ veel hiervan!

De twee woorden samen staan voor eigenaardig, maar dan op zijn positiefst, namelijk iets dat op een authenthieke manier iets ‘triggert’ of opvalt.

 

Zirla?

Vanwaar de naam Zirla? Nu, ik zocht iets kort en makkelijk dus ben ik voor een samenstelling gegaan waarin de ZI verwijst naar de plaats waar ik ben opgegroeid (ZIchem) en de RLA komt uit BeRLAar (waar ik nu woon).

Het beertje is typisch voor Berlaar en staat ook op onze eigen ontworpen tegelvloer. De letter Z is trouwens ook mijn favoriete letter uit het alfabet dus  dat heeft ook wel geholpen in het kiezen van de naam. ☺️

 

Je kan me bereiken via mail of Whatsapp:

ness@zirla.be  | +32 474 63 97 35

 

Volg Zirla op sociale media

Hoi! Deze website maakt gebruik van cookies en sociale media plug-ins. Hiervoor dien je je akkoord te geven voor de verwerking van persoonsgegevens voor direct marketing op social media.  Meer info