Wees Mild!

Ken je dat? Uren zitten prutsen aan dat ene kleine dingetje wat uiteindelijk niemand anders opmerkt dan jij zelf, of je gigantisch druk maken om die ene fout die je maar niet kan loslaten…

Allemaal dingen die je veel energie kosten en eigenlijk (achteraf bekeken) niet van levensbelang zijn. Zeker in deze tijden van telewerk en beperkt sociaal contact kan de druk om alles steeds perfect te willen uitvoeren zwaar wegen.

Voor pietlut

Dat ene pietluttige detail dat voortdurend aan je kop zit te zeuren: “Hela, verbeter mij is, komaan, je gaat mij toch zo niet laten? Allez, het duurt niet lang, werk nog een klein beetje verder, het is bijna perfect!”
Enfin, ik wil maar zeggen dat perfectionisme bij momenten vree ambetant kan zijn. Daarom heb ik een paar leuke feitjes over dat perfectionisme op papier gezet. Dus gewoon even kijken, diep ademhalen en bye bye pietluttig detail!

Met twee

Deze posters komen met twee: de kleine poster is gelinkt met de grotere. Hang ze in elkaars buurt om de boodschap nog meer kracht bij te zetten. Of laat er eentje op een onverwachte plaats terugkomen voor een speels effect.

Stuur een mini

Ken je iemand die soms last heeft van perfectionisme? Stuur dan een postkaartduo uit deze reeks, een A5 postkaart (148mm x 210mm) vergezeld van een kleinere postkaart (105mm 148mm), lekker uniek! De achterkant is blanco gelaten, plaats genoeg voor je boodschap dus. Ook ideaal om als mini-posters te gebruiken aan je muur of prikbord.

Hoi! Deze website maakt gebruik van cookies en sociale media plug-ins. Hiervoor dien je je akkoord te geven voor de verwerking van persoonsgegevens voor direct marketing op social media.  Meer info