Gepaste cadeau-hangtags

Cadeautjestijd! Dit jaar beleven we de feestdagen op een heel andere manier… Hopelijk lukt het volgend jaar om weer ‘echte’ feestdagen te kunnen vieren waar we iedereen zonder schrik kunnen knuffelen, kussen, handen schudden en alles wat er nog bij komt kijken… Ik kijk er al naar uit!

In afwachting kunnen we dit jaar wel onze genegenheid tonen met een corona-proof cadeautje, eventueel aan te vullen met een grappige hangtag. Dit jaar maakt het eigenlijk niet uit wat je krijgt als cadeau, gewoon het feit dat er aan je gedacht wordt is goud waard!

Hieronder vind je de printfile om deze hangtags zelf te maken. Gewoon downloaden, printen, snijden/knippen en klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.