Dankjewel Martine!

Het doet toch raar, wetende dat Martine Tanghe nooit meer het nieuws zal lezen… Het nieuws dat ze met pensioen ging had ik een hele tijd eerder al opgevangen maar ik had stiekem verwacht dat ze gewoon verder zou doen, pensioen of niet… Ja, we spreken hier wel over Martine Tanghe hé :-p

Maar dan komt het ‘nieuws’ dat het ze op maandag 30 november haar laatste journaal zal presenteren. Ik zat er zo’n beetje beteuterd bij… Niet dat ik zo’n mega-fan ben van ‘Het Journaal’ of zelfs niet van Martine Tanghe zelf, maar het heeft zo’n beetje een einde-van-een-tijdperk-gevoel. Ik heb nooit anders geweten dan dat Martine het nieuws voorlas. Het is één van die iconen die je pas ten volle leert appreciëren als ze er niet meer zijn…

Daarom: Dankjewel Martine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.